Proiecte case parter

Proiecte case parter

Proiect de casa parter cu garaj si pod locuibil sau mansardabil.

proiecte case parter cu garaj
Proiecte case parter - casa parter cu garaj
Proiectul casei model "Ciorogarla" a fost conceput pentru o familie care si-a dosrit o casa in stil traditional romanesc, numai pe parter, avand un pod foarte inalt, locuibil, in care sa amenajeze cateva dormitoare pentru locuire ocazionala (musafiri, prieteni, petreceri).
Deasemenea, beneficiarul a dorit un garaj incapator, atat pentru parcarea unei masini mari cat si pentru diverse alte functiuni de depozitare: cauciucuri de iarna, unelte de gradinarit, obiecte de folosinta ocazionala precum schiuri, saniute, lopeti deszapezire etc.
Proiectul casei parter: casa este proiectata cu un parter continand urmatoarele incaperi: un living de 32mp, o bucatarie mare, de 12mp, 3 dormitoare de cate 13mp fiecare, 2 bai dintre care una apartinatoare dormitorului principal (matrimonila).
Suprafata casei parter este de 180mp construiti, respectiv 160mp utili (daca scadem grosimea zidurilor), avand un pod mansardabil de circa 120 mp.
Avantajul acestei case este acela ca se plateste constructia unei case de 180mp si se obtine o casa de aproximativ 300mp locuibili.
Pentru orice alte detalii despre acest proiect, sau pentru a contacta firma noastra de proiectare, va oferim urmatoarele date de contact:
Telefon: 0769.66.55.12 (pentru proiectul tip sau acest proiect cu modificari),
sau accesati pagina web:
Proiecte case mici, firma proiectare arhitectura, structura si instalatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu