Proiect casă cu mansardă Cernica-V4


casă mică proiect Cernica V4
Casă mică model Cernica V4
Casa cu mansardă Cernica-V4 face parte din categoria de proiecte case de mici dimensiuni, având o lungime de 9m si o lăţime de 7,85m si o suprafaţă totală de 128mp. Lăţimea mică a casei o face ideală pentru construirea pe terenuri inguste, cu deschidere la strada de min. 11,85m.
Casa este proiectată pentru o familie formata din 3 - 5 membri.
Mansarda acestei case este proiectata avand inaltimea maxima permisa.
Organizarea casei pe camere este urmatoarea:
- La parter casa are un living mare de 30mp, un birou, o bucatarie, o baie, o debara, şi o scară de acces la mansardă.
- La mansardă casa are proiectate 3 dormitoare, o baie, un hol cu iesire pe balcon şi scară.
Fiind o casă mică, construcţia este proiectata pe zidarie portanta din cărămidă confinată cu sâmburi de beton armat, având centurile, grinzile şi planşeele din beton armat. Zidurile subţiri de compartimentare din interior sunt din BCA sau din gips-carton.
Forma, aspectul exterior si organizarea casei o face ideală atât ca o casă de vacanţă cât şi ca o casa pentru locuire permanenta. Dimensiunile mici, de 128mp, fac ca aceasta casa, şi în general cele din categoria proiecte case mici, sa aiba costuri reduse de construire si de intretinere. Casa este conceputa a avea un sistem de incalzire electric sau pe gaze, dar poate fi adaptata si la incalzire pe peleti sau lemne, prin adaugarea unei centrale termice in exterior, pe latura din dreapta, in capatul platformei de parcare auto.
De asemenea, aceasta casă poate fi proiectata si cu garaj, in locul copertinei care acopera locul de parcare din dreapta.
Pentru a comanda acest proiect, sau pentru modificari, puteti contacta telefonic firma de proiectare AQUA DESIGN la 0769.665.512, sau prin mesaj in pagina de contact.

Vezi o alta versiune de proiect al casei Cernica, cu alte variante de planuri si de compartimentari interioare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu